Barion Pixel

Egyedi megrendelések

Szeretnék lehetőséget biztosítani az egyedi elképzelések beteljesülésére, mert fontosnak tartom, hogy Mindenki a saját stílusának megfelelő Save táskával gazdagodjon.

A meglévő modellek a shopban található színben és anyagban a feltüntetett áron érhetőek el. Amennyiben más színben vagy anyagban szeretnéd a már meglévő modellt a feltüntetett ár + 30% lesz a táskád végösszege. Ez esetben az elképzelésed alapján személyesen keresek Neked anyagot, majd egyedi látvány tervet készítek a leendő táskádról. A terv egyeztetését követően 3 hét gyártási idővel pedig el is készül.

A táskák erős, jó minőségű heveder pánttal készülnek, de amennyiben szivacsos vállpánttal szeretnéd kérni, van rá lehetőséged. Ez esetben az eredetileg háton és vállon is hordható táskák, kizárólag háton lesznek hordhatók. A szivacsos vállpánt opció felára 6000 Ft. Megrendelést követően 3 hét gyártási idővel pedig elkészül a táskád.

Természetesen van lehetőséged teljesen egyedi táska rendelésére is. Ez esetben személyes találkozót ajánlok, de természetesen e-mailezés formájában is kivitelezhető. Mivel egyedileg Neked készítjük a táskát, a folyamat hosszabb és költségesebb. A Tevezést követően, kikísérletezem az általad áhított formát, kialakítást, majd kimodellezzem. Danával átvizsgáljuk a részleteket a technológiai megoldásokat, majd gondosan egyedileg legyártjuk. Amennyiben a meglévő anyagaink közül választasz, a gyártási idő a terv egyeztetést követően 6-8 hét. Az ár egyedi, a forma és a kialakítás bonyolultságától függ. Átlagosan 50’000-100’000 Ft között mozog.

Más tervezők alkotásait semmilyen formában nem készítjük el, mert fontosnak tartom a szakmai lojalitást! Kérlek tartsd szem előtt a márka stílusát, hiszen a mi célunk, hogy egy csodálatos save táska büszke tulajdonosa légy!